Permisjonsreise

Italia: Nyt tiden sammen

Hadde det ikke vært deilig å få mer tid sammen som familie, tid til å virkelig kunne nyte den spesielle permisjonstiden? I Italia er det lettere å gjøre det.

Ren nytelse      Pappaperm-tur      Italia - Italia
Lett, For familier  
Permisjonsreise

Hadde det ikke vært deilig å få mer tid sammen som familie, tid til å virkelig kunne nyte den spesielle permisjonstiden? I Italia er det lettere å gjøre det. Lettere fordi man ikke har alt husarbeidet å ta seg av, selvfølgelig, og fordi alle har tatt seg fri og man kan være sammen hver dag. Men også fordi det er mildere, varmere, selv midt på vinteren.

Ta en trilletur langs vinrankene, stikk innom den lokale bakeren på vei hjem fra løpeturen, nyt en cappuccino på en piazza mens solen varmer… Mange har gjort nettopp dette; tatt tre uker eller mer med La Bella Vita i Italia mens de har hatt foreldrepermisjon. Noen har delt tiden sin mellom ulike steder (for eksempel noen uker i landsby og noen på en vingård med basseng), mens andre har hatt en base.

Vi vet hva som trengs når man skal på tur i permisjonen; at man gjerne både vil ha gangavstand til butikker og restauranter slik at man kan trille mens poden tar en lur. At man trenger noe babyutstyr på plass så man ikke må ta med seg alt hjemmefra. At det må være et sted foreldrene kan sitte og ta et glass vin og nyte utsikten etter at den lille har sovnet. Ta kontakt så finner vi et opplegg som passer dere!

Området

Vi kan i utgangspunktet arrangere permisjonsreise hvor dere måtte ønske. Det er likevel noen boliger og områder vi av erfaring vet at passer ekstra godt til permisjonen. Steder som har nettopp de fasilitetene dere trenger og hvor det er kort vei til alt.

Link til La Torracia, Casa Cappella, Zia Palmira, Tenuta Pizzogallo osv

Detaljer

Casa Ardoino er et eksempel på en vellykket blanding av moderne og klassisk stil. Overalt er det vakre, gjennomtenkte detaljer som også er praktiske. Her savnes ingenting, og alt holder høy standard.
Huset, som har en boligflate på vel 70 m2, er bygget i 2 etasjer – delvis. På den måten får man en stor takterrasse som naturlig nok har enda flottere utsikt enn fra 1. etasje.

På grunnplanet er det stue, velutstyrt kjøkken og bad, pluss et lite ekstra rom som kan brukes som et lite soverom for 1 person.

Aller best passer det for 1-2 voksne eller for en familie på 3-4 personer. Vi vil ikke anbefale stedet for mindreårige barn i den mest aktive alderen, men både babyer og store barn som liker fredelige omgivelser vil ha det veldig bra.

I 2. etasje er det et lite soverom (passer best for 1 person) og hoved soverom med dobbeltseng. Herfra er det direkte utgang til den store takterrassen.

Her er med andre ord komfortabel plass for 4 personer.

Diverse

Tomten er allerede vakkert beplantet med blant annet sitrontrær, oliventrær (selvfølgelig), bærbusker og urter av alle slag. Alle godsakene kan fritt benyttes av gjestene til egen matlaging.

Alt ligger med andre ord til rette for å hygge seg med kokkelering rundt den store, permanente utegrillen, og det er godt utvalg i komfortable utemøbler.

I tillegg til den store hellelagte terrassen anlegges det i disse dager en fin plen, så det er godt med plass over alt.

Hele eiendommen er totalt usjenert, og det er også en fin ute dusj som kan være praktisk på varme sommerdager, så vel som forfriskende under stjernene om kvelden.

Her finnes moderne teknologi som er godt skjult. Wifi både ute og inne, lys system, automatisk vanning og fjernstyrt port inn mot eiendommen er eksempler på dette.

Priser

  • Lavsesong (okt – mai):              650 euro
  • Mellomsesong (juni og sept):  750 euro
  • Høysesong (juli -aug):               980 euro

Bilder fra "Permisjonsreise"

Send forespørsel om Permisjonsreise

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Våre opplevelser

Mange ting kan vi gjøre over hele Italia. Kartet viser bare de mulighetene som foregår på ett bestemt sted.Tilbakestill kart

Scroll to Top