Opplevelsestur til Bassano in Teverina og Roma

Lazio: Landsbyliv og Roma

Ren nytelse            Lazio - Bassano In Teverina, Provinsen Viterbo, Italia
Lett, For alle aldre, grupper   6   850
Opplevelsestur til Bassano in Teverina og Roma

Basen for oppholdet er Casa Bassano, en eiendom som ligger vakkert til rett utenfor landsbyen Bassano in Teverina, en times biltur nord for Roma.
Dette er en stor, klassisk italiensk villa med høy standard, særpreg og hjemmehygge. Villaen er gjenoppbygget og restaurert etter alle kunstens regler, og har all mulig komfort.
Vertskapet er selv diskret tilstede, og tar vare på sine gjester på alle måter. Her mangler intet, og det er bare å nyte oppholdet uten å måtte organisere noe som helst.
Uteområdet er som en oase, med lekkert bassengområde og en særdeles vakker hage. Her kan man gå tur på egen eiendom, og i nedre del av den store tomten er det en egen ‘mini bondegård’ med mange forskjellige husdyr.

Området

Bassano ligger på vestsiden av den frodige Tiber-dalen, på grensen mellom Lazio og Umbria. Landskapet minner mye om Toscana, men det er kortere avstand mellom alle de sjarmerende landsbyene.
Området benevnes ofte som Italias indrefilet. Her er svært gode vilkår for alle typer landbruk, og naturlig nok stort utvalg av små, lokale spisesteder med stolte tradisjoner både på mat og vin.
Bassano har en meget sentral beliggenhet, og innenfor 1 times kjøring kan man nå både Middelhavets strender i vest, kjente kulturbyer på alle kanter og høyfjell mot øst.
Det er liten trafikk, begrenset turisme og fredelige omgivelser. Alt går litt saktere her.. Kombinert med korte avstander og alt tilrettelagt gir dette mange gode opplevelser og samtidig god tid til å nyte øyeblikket i løpet av en langweekend.

Detaljer

Dette er en ‘all-inclusive’ tur for bitte små grupper (4 – 6 personer), par og venner som ønsker å bli tatt vare på hele veien og som samtidig selv kan få bestemme omfang og deler av innholdet. Derfor passer opplegget best for noen som kjenner hverandre og som har noenlunde sammenfallende ønsker. Det er likevel selvsagt rom for de som evt. vil droppe utflukt en (eller flere) av dagene for bare å slappe av i hagen og nærområdet.

Diverse

Det unike med denne opplevelsesturen er at den er komponert av vertskapet; et norsk par  som har kjøpt og utviklet en fantastisk eiendom midt i det ekte Italia. Samtidig som de er dypt forelsket i Italia og alt det dette landet har å by på både av kultur, mat & vin, natur og gode opplevelser, vet de også godt hva vi nordboere foretrekker når vi er på tur. Dette er viktig både for prioriteringer på hva man skal se/gjøre, og ikke minst hvor mye tid man skal bruke på transfers og omvisninger.

I Casa Bassano er man ‘nær men dog så fjernt’ fra det pulserende livet i områder med stor trafikk og masseturisme. Det gir rom for avslapning og tid til å nyte, og så er det spennende med en dag i Roma – også der med et program litt utenom det som ‘standard-turistene’ får oppleve.

 

 

Priser

Pris pr person er 8.850 kr. Da er alt som står i det vedlagte programmet fra ankomst Roma Fiumicino til man går på flyet hjem inkludert, så det eneste som kommer i tillegg er flyreisen. Avhengig av reisetidspunkt varierer prisen tur/retur mellom 2.500 og 3.500 kr. Vi ordner gjerne dette, eller gir råd og veiledning om man vil bestille selv.

Du kan velge mellom alle langhelger (torsdag – mandag) hele våren og frem til oktober, med unntak av juli.

Bilder fra "Opplevelsestur til Bassano in Teverina og Roma"

Send forespørsel om Opplevelsestur til Bassano in Teverina og Roma

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Våre opplevelser

Mange ting kan vi gjøre over hele Italia. Kartet viser bare de mulighetene som foregår på ett bestemt sted.Tilbakestill kart

Scroll to Top