Bryllup med La Bella Vita

Italia: Ekte italiensk bryllup

En herlig opplevelse som blir bare deres

Ren nytelse      Bryllup      Italia - Italia
, For alle aldre  
Bryllup med La Bella Vita

La Bella Vita er en annerledes bryllupsarrangør, av flere årsaker.

For det første har vi brukt god tid på å finne flinke samarbeidspartnere som vi kjenner godt og stoler på, vi har også følt på kroppen selv hvor stressende det kan være å planlegge bryllup i et annet land slik at vi vet hva som kreves av en bryllupsarrangør, og sist men ikke minst:
Vi i La Bella Vita ønsker alltid å gi våre kunder opplevelsen av det ekte Italia, og det er også det vi tilbyr når det gjelder bryllup: personlige, nære opplevelser som gjør at både brudepar og gjester føler de har tatt del i noe helt unikt.

Vi sørger for å legge en ramme rundt som passer for hvert enkelt brudepar; det er ikke snakk om en ferdiglaget «pakke» du kjøper. Ved å finne frem til den lokasjonen, maten, vinen, musikken og stemningen som passer brudeparet, hjelper vi dere å skape en dag som er personlig og akkurat slik dere ønsker.

Og dersom dere er bekymret for avstanden, så tror vi det vil hjelpe når vi forteller dere at vi bor i Norge ‘til daglig’, slik at vi lett kan møte dere på en kafe e.l. her hjemme for en innledende prat om hva dere ønsker, og vi er også her underveis dersom noe skulle oppstå.
Samtidig er vi ofte i Italia slik at vi kan møte leverandører ansikt til ansikt underveis i prosessen og sørge for at alt går som det skal.

Området

Vi har samarbeidspartnere og bryllupslokasjoner både i Toscana, Umbria og Lazio.

Gjestene kan dermed fly til Roma, Pisa eller Firenze og lett ta seg derfra med tog eller leiebil (eventuelt bli hentet).

Vi legger alltid vekt på at det er korte avstander mellom bostedene, lokasjon for vielse, middag og andre opplevelser.

Vi legger også til rette for at det er enkelt for gjestene å ta noen dager ekstra i Italia i forbindelse med bryllupet og bistår gjerne med booking og planlegging av dette.

Detaljer

Casa Ardoino er et eksempel på en vellykket blanding av moderne og klassisk stil. Overalt er det vakre, gjennomtenkte detaljer som også er praktiske. Her savnes ingenting, og alt holder høy standard.

Huset, som har en boligflate på vel 70 m2, er bygget i 2 etasjer – delvis. På den måten får man en stor takterrasse som naturlig nok har enda flottere utsikt enn fra 1. etasje.

På grunnplanet er det stue, velutstyrt kjøkken og bad, pluss et lite ekstra rom som kan brukes som et lite soverom for 1 person.

Aller best passer det for 1-2 voksne eller for en familie på 3-4 personer. Vi vil ikke anbefale stedet for mindreårige barn i den mest aktive alderen, men både babyer og store barn som liker fredelige omgivelser vil ha det veldig bra.

I 2. etasje er det et lite soverom (passer best for 1 person) og hoved soverom med dobbeltseng. Herfra er det direkte utgang til den store takterrassen.

Her er med andre ord komfortabel plass for 4 personer.

Diverse

Det er tre typer bryllup vi stort sett arrangerer:

Landsbybryllup

Dette passer for dere som liker en uformell setting, liv og røre i gatene, og å virkelig føle seg som en del av den italienske kulturen.
Seremonien kan foregå utendørs i en hage, hos borgermesteren eller i landsbykirken, og man kan bruke hyggelige piazzaer i de små landsbyene til å arrangere fredagsfest med band, en uformell søndagslunsj e.l.
Middag og dans på selve bryllupsdagen foregår gjerne utendørs under stjernene!

Vingårdsbryllup

Det er veldig populært å samle alle gjestene sine på en vingård; en romantisk setting som  også innbyr til bading, soling og avslapning. Perfekt for intime brylluper med litt færre gjester, og for den mat- og vininteresserte.
Man er hele tiden omgitt av vakker natur, og kan også gjerne ha seremoni utendørs – med utsikt over vinranker og bølgende, grønne Toscana-åser.

Slottsbryllup

Dette er kanskje den mest tradisjonelle og høytidelige bryllupsformen – italienske slott som oser av historie er noe helt spesielt og skaper en ramme man sent vil glemme. Her kan man få et skikkelig drømmebryllup med mange retters middag slik bare italienerne kan og skape nydelige minner med en tidløs stil på det hele.

Priser

Vi tilpasser priser til kundens budsjett, uten at det går ut over kvaliteten eller den ekte, italienske stemningen.

La Bella Vita har gjennom snart 15 år opparbeidet et stort og førsteklasses nettverk av bidragsytere. Dette betyr korte linjer / få ledd, og dermed meget konkurransedyktige priser

Bilder fra "Bryllup med La Bella Vita"

Send forespørsel om Bryllup med La Bella Vita

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Våre opplevelser

Mange ting kan vi gjøre over hele Italia. Kartet viser bare de mulighetene som foregår på ett bestemt sted.Tilbakestill kart

Scroll to Top