Tenuta La Torraccia

Vingård/Olivengård
- Orte, Lazio

Det perfekte stedet for familieferien, med stor hage, basseng og nydelig utsikt

5 boenheter     22 pers       10 rom     10 bad    

Aircondition, Basseng, Frokostservering, Grill, Hage, Kjøkken, Parkering, Peis, Privat uteplass, Ute-kjøkken, Utsikt

Tenuta La Torraccia

På grensen mellom Lazio og Umbria, i området som kalles Tuscia, ligger denne helt spesielle familiegården. Stedet er pusset opp etter alle kunstens regler, av en familie som virkelig har sans for detaljer. Her får du luftig beliggenhet, nydelig utsikt, særegent interiør og avslappende atmosfære, og alt ligger alt til rette for en fantastisk familieferie!

Denne sjarmerende eiendommen med utsikt mot Tiber-dalen og elven som bærer samme navn, er omgitt av 200 hektar med skog og åser som er rik på hassel og olivenlunder. Det karakteristiske middelaldertårnet er datert tilbake til år 1400, mens det tilstøtende våningshuset er bygget noe senere. Eierne tar i mot alle sine gjester på en svært vennlig og varm måte, slik at man umiddelbart føler seg hjemme her.

Området

Tuscia er en historisk region i Italia som tidligere omfattet alle områder som lå under etruskisk innflytelse. Navnet ble endret fra Etruria til Tuscia etter den romerske erobringen. I dag sammenfaller regionen med det som er kjent som provinsen Viterbo, men Tuscia var opprinnelig mye større, og inkluderte hele Toscana, en stor del av Umbria og de ​​nordlige delene av Lazio.

Tenuta La Torraccia ligger i et område som er svært sentralt dersom man vil utforske steder av historisk, naturalistisk og kunstnerisk betydning i Lazio og Umbria som: Roma, Viterbo, Tuscania, Vico og Bolsena innsjøen, Assisi, Todi, Perugia og Orvieto. Hyggelige landsbyer som Vasanello og Orte ligger kun få kilometer unna, og i disse finnes flere restauranter, cafeer og butikker.

Detaljer

Godset, som er fullstendig renovert de senere årene, opprettholder den opprinnelige arkitekturen og er nå forvandlet til et nydelig landsted utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter og fasiliteter.

Stedet består av fem leiligheter som alle er meget smakfullt innredet.
Hver leilighet inneholder stue med TV og fullt utstyrt kjøkken. Hvert rom har sitt eget bad og kan dermed også bestilles individuelt. Ved siden av hovedhuset er det en nydelig liten selvstendig hytte, som også kan leies. Denne er utstyrt med kjøkken og de samme fasiliteter som de andre leilighetene.

Til gjestenes disposisjon er også et nydelig svømmebasseng, med fantastisk utsikt over den grønne dalen. Som del av hagen finner man i tillegg et rustikt grillhjørne, perfekt for en lang familielunsj eller et sted de voksne kan sitte langt utover kvelden. I tillegg til disse fine fellesområdene har hver leilighet sin egen private uteplass; enten i direkte tilknytningen til inngangen på bakkeplan eller i hagen i nærheten av grillområdet.

Det lille ekstra

Familien som driver stedet jobbet tidligere med flisproduksjon, og alle kjøkken og bad er en stilstudie verd for de som er interessert i godt håndverk og fine detaljer – dette kan de virkelig!
Eieren, Barbara, er en ung dame som selv har små barn og hun er derfor veldig fin å diskutere med både på forhånd og underveis dersom man planlegger permisjonstur eller familieferie!

Priser

Også prisene er hyggelige i Villa Ornello:

  • Leier man hele eiendommen, koster det 350 euro pr natt eller 2.200 euro pr uke.
  • Som B&B er prisen 35 euro pr person i dobbeltrom.
  • Enkeltrom koster 50 euro pr person.

Bilder fra Tenuta La Torraccia

Send forespørsel om Tenuta La Torraccia

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Tenuta La Torraccia i Orte - Lazio

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top