Mugello blir ofte kalt Toscanas indrefilet. Her er svært fruktbart, og alle naturens råvarer har skapt grunnlag for alle typer håndverksbedrifter. Beliggenheten med den gamle veien mellom Middelhavet og Adriaterhavet har satt sitt preg på kultur, handel og også stridigheter i tidligere tider.
Opplegget for denne turen – i samarbeid med vÃ¥r lokale partner Sandra – er at deltakerne blir tatt vare pÃ¥ fra A til Ã…, fra henting pÃ¥ flyplass (Firenze, Pisa eller Bologna) til hjemreise. Vi kan ogsÃ¥ ordne flybilletter om ønskelig.
Turen kan arrangeres hele året, og ankomst-/ avreisedager er fleksible. Antall dager kan også tilpasses den enkeltes ønske. Alt foregår i den vakre Mugello-dalen; ca en halv time nordøst for Firenze.
Overnatting i dobbeltrom pÃ¥ lite boutique hotell i middelalderby og/eller en lekker agriturismo med ‘infiniti-pool’ med vidstrakt utsikt og egen restaurant i særklasse. De produserer forresten sin egen safran pÃ¥ denne gÃ¥rden.
Korte transfers (maks 30-40 minutter) til interessante landsbyer og steder.
Mangfoldige matopplevelser, fra de enkleste til kulinariske høydepunkter – alltid høy kvalitet. Både besøke lokale produsenter, spesielle matforretninger og selvsagt de beste restauranter i ulike kategorier. Kort sagt: Reise, lære og smake på noe av det beste man kan oppleve.
Ideelt for 2-8 personer – alle aldersgrupper