Familieferie i Italia

Italia: Sommerferie i vakre omgivelser

Finn roen sammen. Dette er en en opplevelse for livet.

Ren nytelse      Familieferie      Italia - Italia
Lett, For Alle aldre, Barn, Ungdom, Familier   700
Familieferie i Italia

Sommerferie, familieferie…

Du vet hvordan det blir; dere stuper inn i det, alle er slitne etter et aktivt halvår eller to, og så var det denne ferien da. Værvarselet på Yr maler som vanlig et ganske så dystert bilde for Norgessommer, og charter frister lite. Dere har ikke lyst til å møte alle naboene hver morgen, i kø sammen med halve Sverige foran bamseklubben.

Det dere voksne har lyst til er å ha late dager, med god mat og vin, sol og basseng, kunne spise ute på restaurant så ofte man bare vil uten at lommeboken blør…kanskje kunne kikke litt i en bok en gang i blant. Dere vet at barna er fornøyd så lenge de får bade hver dag, og når de kan spise pizza og is til de fleste måltider. Og finner dere etter hvert ut at energilageret er fylt opp og eventyrlysten har våknet, så fins det så mye å oppdage rundt dere.

Italia er et eldorado for sykkelentusiaster, kyststripen er vakker og innbyr til seiling, er man interessert i kunst og historie er mulighetene endeløse – for å nevne noe. Italia er også et veldig barnevennlig land, barn blir ikke sett på noen som er «i veien» eller som bråker for mye; tvert imot. Italienere flest elsker barn og det er tilrettelagt for dem på de aller fleste restauranter, noe som også gjør ferien langt mer behagelig for de voksne!

Kort sagt, Italia er det perfekte landet for familieferien. Vi har lang erfaring med å tilrettelegge for familier som vil noen uker til Italia i fellesferien. Det vil si at vi vet hvilke bosteder som fungerer og vi kan også bistå med hjelp med å planlegge og bestille selve reisen hvis det er ønskelig. Det er lurt å være tidlig ute! De beste flybillettene og bostedene går først, og mange nordmenn planlegger erfaringsvis sommerferien sin allerede ved juletider….

Området

Fly til Roma, Firenze eller Pisa – og ta tog eller leiebil videre. Vi har nydelige steder eksempelvis i Lazio, Umbria, Toscana og Liguria. Dette er kanskje de mest kjente, men vi har også mange litt er ukjente, uoppdagede perler av noen steder i vår portefølje. Det er heller ikke alle som står på hjemmesiden, men som er tilgjengelige for dere..

Vi vet at særlig barna er ikke så glade for lange bilturer fra flyplass til bostedet, og i de forannevnte regionene har vi tatt hensyn til det. Derimot vet vi også at det er det mange som synes det er OK å bruke litt lenger tid på å komme frem, særlig hvis man skal være borte i 2 uker eller mer. Derfor har vi også attraktive bosteder blant annet i Puglia, som virkelig har løftet seg som destinasjon. Det samme gjelder syd i Campania, både fra Amalfi og sydover til Cilento, samt ikke å forglemme den vakre øya Ischia i Napoli-gulfen.

Dette er bare noen eksempler, for vi kan skreddersy gode ferieopplevelser over mesteparten av Italia.

Ta kontakt så gir vi dere våre beste Italiatips basert på våre siste opplevelser!

Detaljer

Grunnlaget for en vellykket ferie legges i stor grad i bevisstheten på hva slags ferie man vil ha, og hva man ønsker å oppleve. I en familie med stort aldersspenn kan dette synes krevende, for det er så mange hensyn å ta, men vi har lang erfaring og hjelper gjerne med dette.

I forhold til hvor man skal bo vet vi at det gjelder å finne et sted som i seg selv og med sin beliggenhet har noe å tilby til alle aldre og interesser.

Diverse

Vi har forsøkt å bygge opp den nye nettsiden vår slik at man kan få ideer både til bosteder og opplevelser. Dette vil bli gradvis og kontinuerlig bygget ut slik at det blir lettere å danne seg et bilde av hva man kan oppleve hvor.

På denne måten kan man sitte i sofakroken og drømme mens man navigerer litt selv, og så vil det alltid være slik at det er rådgivning basert på vår kunnskap og vår erfaring som er både trygt og godt å benytte seg av før avgjørelsen tas. Da er vi tilgjengelige for deg både på telefon og mail. Vi hjelper gjerne!

Priser

Prisbildet varierer sterkt i forhold til beliggenhet og totaltilbud, mens standard på boligene vi anbefaler ligger på et gjennomgående høyt nivå. Det er også stor prisforskjell i forhold til sesong.

En typisk familieleilighet for 2 voksne og 2 barn koster i høysesong stort sett fra 700 euro og oppover. På de mest kjente stedene starter samme type bolig på omtrent det dobbelte.

En villa eller vingård med 10 – 15 sengeplasser koster fra rundt 2.000 euro og oppover.

Når det gjelder pris på utflukter, aktiviteter og opplevelser så er spranget også stort. En vinsmaking kan eksempelvis koste fra 15 til 50 euro pr person

Vi setter gjerne sammen en pakke til deg, basert på ønsker og budsjett. Sammen finner vi helt sikkert en god løsning!

Bilder fra "Familieferie i Italia"

Send forespørsel om Familieferie i Italia

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Våre opplevelser

Mange ting kan vi gjøre over hele Italia. Kartet viser bare de mulighetene som foregår på ett bestemt sted.Tilbakestill kart

Scroll to Top