Castle & Village Wedding

Lazio: Unik bryllupsopplevelse i Vasanello

Ren nytelse      Bryllup      Lazio - Vasanello, Provinsen Viterbo, Italia
, For grupper   40-100  
Castle & Village Wedding

Sammen med vår lokale partner Gabriella har vi skapt et unikt bryllupskonsept som vi har kalt “Castle & Village Wedding”.

Hovedingredientsene er den livlige middelalderbyen Vasanello, det historiske slottet Castello Orsini som ligger midt i byen, og det mangfold med karakteristiske bosteder og hyggelige møteplasser rundt omkring i Centro Storico.

På denne måten kommer man tett på landsbyen og befolkningen, samt at man får en kombinasjon av uformell hygge og det stilige som slottet og den vakre slottshagen byr på.

Området

Selv om et slikt bryllup som oftest varer i ‘3 dager til ende’, er det likevel så kort tid at det er viktig med sentral beliggenhet og god kommunikasjon.

Vasanello ligger bare litt over en times kjøring fra Fiumicino-flyplassen ved Roma, og fra de største byene i Norge til Roma er det meget gode flyforbindelser.

Vasanello er kjent for sitt landsbyliv, sine festivaler og sin gjestfrihet. Her er de ikke bortskjemt med mange turister, og derfor tar det svært godt vare på sine besøkende. Når vi arrangerer bryllup her, blir byen pyntet og alt lagt til rette for oss og våre gjester.

Detaljer

Alle våre bryllupsarrangementer er skreddersydde opplevelser, skapt i nært samarbeid med hovedpersonene – de som skal gifte seg.

Vårt konsept går ut på at vi lager grunnoppsettet i Norge sammen med de som skal gifte seg, og så syr Garbriella dette sammen i Vasanello. Leverandører og samarbeidspartnere velges ut i hvert enkelt tilfelle, basert på de ønsker og behov som vi formidler. På denne måten får vi det beste resultatet, og til den beste prisen.

 

 

Diverse

Priser

Italia er ikke lenger noe lavkostland, men det er enorme prisforskjeller fra de mest kjente turiststedene til de ukjente perlene av noen landsbyer.

Også når det gjelder bryllupsarrangementer har vi som et viktig mål å finne slike ‘skatter’. Vi vet at stedene vi bruker må være attraktive, lette å komme til, og de må ha en god atmosfære og selvsagt førsteklasses forpleining.

Ved å utnytte våre fortrinn i forhold til et meget stort og godt nettverk av lokale leverandører og samarbeidspartnere, sikrer vi oss gode priser og mye for pengene. Dette gjør at vi kan skreddersy det beste programmet i forhold til det budsjettet som hver enkelt kunde har.

Bilder fra "Castle & Village Wedding"

vielse_slottsbryllup_labellavita castle_wedding_labellavita spillemann_landsbybryllup_labellavita slottsbryllup_labellavita borgerlig_vielse_labellavita landsbybryllup_labellavita borgerlig_vielse_labellavita bryllupsvals_slott_labellavita

Send forespørsel om Castle & Village Wedding

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Våre opplevelser

Mange ting kan vi gjøre over hele Italia. Kartet viser bare de mulighetene som foregår på ett bestemt sted.Tilbakestill kart

Scroll to Top