Om oss i

La Bella Vita

5 gode grunner til å bruke La Bella Vita

Lokalkjent

God lokalkunnskap og samarbeid med lokale kontakter/partnere (10 års erfaring)

Kvalitet

Håndplukkede, kvalitetssikrede bosteder

Personlig

Personlig service og oppfølging hele veien.

Rimelig

Ingen fordyrende mellomledd (våre leverandører betaler oss for salgsjobben vi gjør. Det er ikke dyrere å bestille via oss.)

Skreddersydd

Spesiallagde, personlige arrangement: Bursdager, bryllup, jubiléer,...

arild odden

Daglig leder
Arild Odden
+47 91684868

Alle i vår familie har reist mye i mange land, både som gjester og arrangører, og vi har tilegnet oss verdifull erfaring om hva som er viktig for mennesker på tur.

Vår målsetting er enkel: Å gi flere muligheten til å besøke det Italia vi er så glade i, og bidra til at de får gode opplevelser i et ekte miljø.

La Bella Vita er et familieselskap som arrangerer turer og leier ut ferieboliger i store deler av Italia, begge deler med sjel og høy standard.

Dette leverer vi

Utleie av boliger i elleve italienske regioner (leiligheter, hoteller og villaer/vingårder)
Hjelp til booking av fly, leiebil etc ved forespørsel
Tips til helt spesielle lokale spisesteder, butikker osv
Opplevelser som vinsmaking, guidede turer etc
Skreddersøm av reise for små og større grupper
Opplegg og gjennomføring av bedriftsreiser
Vår bakgrunn

For ca 10 år siden begynte vår egen ”reise” i Italia. Via italienske venner fikk vi muligheten til å kjøpe et falleferdig kapell fra etruskernes tid i den lille landsbyen Vasanello. Byen ligger en times tid nordøst for Roma, et sted utenfor turiststrømmen som du aldri ville finne om du ikke kjente noen der. Vi falt for menneskene, gjestfriheten, det vakre landskapet og det genuine inntrykket.

Å vandre rundt i den historiske gamlebyen er som å befinne seg midt i et filmsett; kulissene er så sjarmerende at du ikke tror det helt kan stemme at noen virkelig bor der. Men Italienere selv er både mektig stolte og sjarmerende uvitende om hva som finnes der i deres egen bakgård. Det er jo slik de alltid har bodd! De gamle damene på benken snakker om vær og vind mens de fekter med armene, men tar seg alltid tid til å hilse blidt når vi haster forbi. En lat katt strekker seg i sollyset som går veien via trange smug og treffer midt på den lille piazzaen. Den lokale restauranteieren har hele familien i arbeid og lager kun det beste basert på lokale råvarer, meny har han aldri. Disse menneskene tok oss imot med åpne armer fra første dag, og de ville dele alt de hadde med oss – med en norsk familie som de ikke kjente. Og slik er det mange steder i Italia. Det tok ikke lang tid før vi lærte to ting: at du kan komme langt med ydmykhet og respekt for andres kultur, og ikke minst at Italia var landet i våre hjerter fra nå av!

Slik var den spede begynnelse for oss, og den gjorde oss bevisst på hva vi ville dele med våre kunder når vi skulle leie ut boliger. Vi ville vise frem ekte og ujålete italiensk gjestfrihet, vakre omgivelser, god mat og vin, og en genuin stolthet rundt kultur og tradisjoner.

Vi vet at våre gjester har reist mye i mange land, og at de er både reisevante og kvalitetsbevisste. Når de velger Italia som reisemål, er det fordi de vil ha den beste maten, deiligste vinen og møte de mest gjestfrie menneskene. De vil bruke alle sansene til å virkelig nyte det gode, som nettopp italienere er så fantastisk flinke til.

Våre gjester velger å reise med oss fordi vi gir det lille ekstra. Ikke bare en nøkkel til boliger av høy standard i vakre omgivelser, men også lokalkunnskap og gode tips. Det kan være informasjon om den lille pastabutikken rundt hjørnet som bare er åpen til spesielle tider, tips om lokale festivaler og arrangementer som foregår i små landsbyer og anbefalinger om de unike perlene av restauranter som bare lokalbefolkningen kjenner til. Fordi vi har tilbrakt mye tid i Italia de siste 8 årene, kjenner vi både steder og samarbeidspartnere personlig. Vi kan derfor garantere at dere som våre gjester vil bli tatt godt i mot, uansett hvilken av boligene dere velger.

Vi hjelper også våre kunder med å skreddersy sine feriereiser og firmaturer, tilrettelegge for fly og togtransport, samt bestille leiebil for de som ikke ønsker å håndtere dette på egen hånd.

Kort sagt kan La Bella Vita hjelpe deg med alt du trenger for å få en minneverdig og unik ferieopplevelse.

Kontakt oss

Enklere å ringe oss? Gjør gjerne det: ‭916 84 868‬

Ved å bruke kontaktskjemaet godttar du våre personvernregler.

Scroll to Top