Ny og forsterket satsing – velkommen tilbake til vårt Italia

Endelig kan du reise trygt til Italia igjen. Grep vi tidligere har gjort viser seg å gjøre Italia-ferien enda tryggere.

For noen år siden var det stadig flere som fant og bestilte ferieboliger selv, og det samme med aktiviteter og opplevelser. Nå, etter vel to år med pandemi og tøffe, usikre tider har imidlertid denne trenden snudd. Kundene ønsker nå å forsikre seg om at de får det de betaler for, og eiere av villaer, Agriturismo-anlegg og små hoteller ønsker å forholde seg til noen de kjenner og føler seg trygge på. Dette gjør at vi, som har vært i bransjen i snart 20 år, blir prioritert hos våre trofaste partnere. De vil gjerne ha våre kunder som sine gjester, men mange ønsker ikke lenger å publisere sine steder på samme måte som før.

Derfor gjør vi nå en god del endringer, og vi kommer med flere nye konsepter / produkter som jeg skal komme tilbake til. Men, det er noe som består – og forsterkes:

Vi skal fortsatt tilby våre kunder gode opplevelser i trygge omgivelser – i utvalgte områder og i håndplukkede ferieboliger 😊

Vår nye hjemmeside

Vi starter med å fortelle litt om hva vi legger vekt på og hva vi ønsker å skape, og så vil vi fortløpende legge ut eksempler på ulike opplevelsesturer og på populære bosteder. Dette bare for å skape reiselyst og ideer, for hver kunde er spesiell og hver reiseopplevelse unik.

Derfor er det bare å ta kontakt, så skal vi sammen skape drømmereisen din:)

Benvenuti!

Arild

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarfeltet, godtar du våre personvernregler.

Scroll to Top