Italia for nordmenn = mulig igjen!

Helt siden nedstengningen har vi fulgt helsemyndighetenes reiseråd til punkt og prikke, og vi har rådet alle dere, våre kunder, til å gjøre det samme. Heldigvis har vi et fantastisk land både å bo og feriere i, så det har ikke vært noe problem.
Likevel vet vi jo at mange av dere Italia-elskere har gledet dere til å få grønt lys igjen, til å kunne planlegge neste trygge tur til dette unike landet i sør.

I dag kom klarsignalet vi har ventet på 😊

Uten smitte

Sammen med ENIT (italienske turistmyndigheter) har vi nettopp fått en detaljert gjennomgang av alle de regionene hvor vi har bosteder og opplevelsesturer. Den var svært oppløftende og betryggende.
Ingen av våre områder har vært utsatt for smitte.
Trolig får vi igjen for å holde oss utenfor den vanlige turistløypa – selv om vi jo aldri hadde koronapandemien i tankene da vi planla dette.
En positiv bivirkning!

(fortsetter under bildet)

strand_marche_labellavita

Et stort ansvar

Vi føler naturlig nok fortsatt et ekstra tungt ansvar på å gi råd om reisemåte, rute, destinasjon, bosteder og hvordan man bør opptre, og vi vil selvsagt kun anbefale det vi selv føler oss helt trygge på.

Gjennom de 16 årene La Bella Vita har eksistert har vi alltid lagt vekt på å gi våre kunder trygghet – i alle sammenhenger. Derfor har vi altså, blant annet, satset på steder og områder litt utenfor turistløypa, og dette gir oss et svært godt grunnlag for nå å gjenoppta vår virksomhet.

…også for deg

I Europa slo korona som kjent først til i Italia, og derfor ble de rammet aller hardest der i første fase. Etter det har det vært nedlagt et enormt arbeid, og den utbredte testingen og sporingen viser nå en svært begrenset smitte.
På en imponerende måte har Italia fått situasjonen under kontroll. Derfor påhviler det også alle oss som ønsker å reise – også deg og dine – et ansvar både for å forsikre oss om at vi er friske før avreise og for å følge alle smittevernregler på reisen og under oppholdet i Italia.
Alle skal kunne reise trygt – og få gode opplevelser!

Nå gleder vi oss veldig

til å bidra med råd og være med å planlegge din neste Italia-reise, enten det blir i år eller til neste år.

Ta gjerne kontakt for en Italia-prat.
Benvenuti!

Italiafareren

Arild Odden er daglig leder for La Bella Vita og lommekjent mange steder i Italia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarfeltet, godtar du våre personvernregler.

Scroll to Top