Villa Onofria

Leiligheter
- Sirmione, Lombardia

Eksklusivt leilighetsanlegg ved Gardasjøen, rett utenfor den sjarmerende fiskerlandsbyen Sirmione

18 pers       9 rom     9 bad    

Aircondition, Basseng, Gangavstand til landsby, Uteplass

Villa Onofria

I vannkanten helt i sydenden av Gardasjøen ligger det et eksklusivt lite leilighetsanlegg, rett utenfor den sjarmerende gamle fiskerlandsbyen Sirmione. Villa Onofria tilbyr 9 forskjellige leiligheter litt utenom det vanlige.

Villa Onofria ligger i utkanten av den historiske byen Sirmione, helt i sydenden av Gardasjøen. Fra terrassen har man panoramautsikt over den vakre innsjøen og de majestetiske Alpene i bakgrunnen. Her er et spesielt mikroklima med en utrolig frodighet og med planter og blomster av alle slag.

Området

Sirmione er en meget gammel og velholdt by full av kultur og historie. Det er selvfølgelig ganske så livlig der om sommeren, men samtidig en spesiell ro og hyggelig atmosfære. Ellers er det massevis av spennende steder å besøke enten med bil eller med båt.
Alle byene rundt Gardasjøen er bundet sammen av et godt rutenett både til vanns og til lands.

Detaljer

Her er alt tilrettelagt for komfort, trygghet og livsnytelse. Anlegget er meget privat, med store fellesarealer både ute og inne. Bassenget, grøntområdet og de store terrassene (ca 30 m2 for hver leilighet) er anlagt slik at det er rikelig med plass for alle, og i det store kjelleranlegget er det blant annet vaskeri og lagerplass for sykler, kofferter og andre større ting. Dessuten har alle leilighetene parkeringsplasser der nede.

De lyse leilighetene er innredet med stil og eleganse, med utstrakt bruk av stein og tre. Møbler og inventar er moderne, men samtidig klassisk og i varme farger. Alle har den samme høye standard, men størrelse og beliggenhet gjør at de har forskjellige benevnelser. Den åpne kjøkkenløsningen er både koselig og funksjonell, med førsteklasses utstyr og bestikk.

Leilighetene har de nyeste teknologiske løsninger diskret integrert. Her er høyhastighets trådløst internett, integrert (skjult) air condition over alt og LED TV i alle rom.

Det lille ekstra

Både de store, private terrassene og bassenget med tilhørende grøntområde som går helt ned i vannkanten gjør dette til et ideelt sted for avslapning og aktiviteter rundt huset. For kulinariske opplevelser ’hjemme’ kan du få en personlig kokk som kan komme og lage middager eller andre måltider.
Ellers innbyr kjøkkenet så absolutt til selv å kose seg med matlaging når man ikke vil gå ut for å spise.
I nærområdet er det dessuten leverandører av alt slags utstyr til vannsport, sykkel, golf, ridning etc., pluss at det er et rikt tilbud innen spa og velværesentre.

Villa Onofria – hjemmekos og samtidig komfort og service som på et topp hotell!

Priser

Også prisene er hyggelige i Villa Ornello:

  • Leier man hele eiendommen, koster det 350 euro pr natt eller 2.200 euro pr uke.
  • Som B&B er prisen 35 euro pr person i dobbeltrom.
  • Enkeltrom koster 50 euro pr person.

Bilder fra Villa Onofria

Send forespørsel om Villa Onofria

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Villa Onofria i Sirmione - Lombardia

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top