Villa del Golfo Spa

Hotell
- Cannigione, Sardinia

En romantisk perle av et sted på Sardinias nydelige Smaragdkyst

65 boenheter     130 pers       65 rom     65 bad    

Aircondition, Basseng, Gangavstand landsby, Spa

Villa del Golfo Spa

Villa del Golfo er et lekkert hotell på berømte Costa Smeralda, en halvtimes biltur fra Olbia. Nydelige rom, suiter og villaer med privat basseng og utsikt over den vakre gulfen gjør dette til et spesielt sted. Hotellet har også egen 52 fots seilbåt som kan stilles til disposisjon for sine gjester.

Villa del Golfo er bygget som en egen sjarmerende landsby, med bygninger av forskjellig størrelse og utforming oppover i åssiden. Det er likevel ikke noe stort hotell, og totalt har de 60 rom. Det er lagt vekt på at fellesområdene skal være lyse, luftige og harmoniske. Fra resepsjonen og hallen fører en bred trapp opp til hjertet av hotellet. Her finner du en bar, bibliotek og peisestue. Videre selvfølgelig en topp restaurant og utenfor en panoramaterrasse med stort sjøvannbasseng, jacuzzi basseng og solterrasse. Det spesielle lyset som er typisk for denne delen av Middelhavet, utsmykking og møbler bidrar til en varm atmosfære i vakre omgivelser.

Området

Villa del Golfo er et luksuriøst Relais med fantastisk utsikt over Gulf Arzachena og andre deler av Smaragdkysten. Eiendommen ligger i utkanten av landsbyen Cannigione med små butikker, gode spisesteder og selvfølgelig hyggelige barer. I nærområdet finner du mange pittoreske strender som Tanca Manna, Barca Bruciata og Le Piscine. Smaragdkystens berømte strender som Cala di Volpe ligger også i nærheten. Her befinner man seg med andre ord i hjertet av Middelhavet, i et av de vakreste områdene på Sardinia.

Detaljer

Her er rom av alle typer og kategorier, men alle med den samme høye grunnstandard og komfort. Det er bygget slik at samtlige rom har sjøutsikt og privat uteplass, og i slike omgivelser setter det en ekstra spiss på oppholdet. I tillegg til vanlige rom har Villa del Golfo nydelige suiter på 45 m2 med privat terrasse på 20 m2 hvor man kan nyte den nydelige havutsikten.
Innvendig er de selvfølgelig meget velutstyrte på alle måter, og blant annet er det boblebad og eksklusive badeprodukter. For de helt spesielle anledninger finnes også flere såkalte Senior Suite (65 m2) med privat basseng (25 m2) og hage. Det å kunne starte dagen med et morgenbad og/eller en selvbrygget espresso på sin usjenerte terrasse mens man skuer ut over den glitrende Smaragdkysten må være den perfekte starten på dagen!

Som gjest i Villa del Golfo skal du ikke måtte tenke på å organisere og reise noe sted for å få gode opplevelser og nyte livet. Restauranten deres er viden kjent for sin grill og sin gode middelhavsmat. Førsteklasses råvarer som kommer direkte fra lokale produsenter og fiskere er en selvfølge, og utvalget av kvalitetsviner er imponerende. Selv om man befinner seg omtrent ute i sjøen så er denne restauranten like god på kjøtt som på fisk. Om ønskelig kan middagen serveres ved bassenget eller i egen spisestue.

Det lille ekstra

Som alt det andre holder også velværesenteret en meget høy standard. Her blir man stelt med etter alle kunstens regler av kyndig personale, man kan trene, bade, slappe av og gjerne bruke mange timer her. Et fullt utstyrt treningsstudio og et oppvarmet svømmebasseng med jet stream er også tilgjengelig.

Seiling i hotellets egen yacht er tilgjengelig for gjestene for spennende turer i skjærgården, både på dagtid og om man ønsker sitt private middagscruise om kvelden. Seilbåten er en Jeanneau Sun Odissey 52,3, og den kan ta inntil 8 personer. Det er 3 lugarer, alle med eget bad, og ellers all mulig komfort både innvendig og på dekk.

Villa del Golfo er sannsynligvis ett av de mest romantiske steder man kan tenke seg dersom man har lyst til å realisere drømmen om å gifte seg i Italia. Kanskje ikke for de helt store selskapene, men for de som ønsker sine nærmeste i et privat, uforglemmelig selskap vil dette være perfekt. Det er selvfølgelig mange som også gifter seg andre steder og som legger sin bryllupsreise til denne perlen på Smaragdkysten.

Villa del Golfo kan i tillegg formidle og organisere en rekke aktiviteter, og de har avtale med mange spennende aktører. Den flotte golfbanen Pevero Golf Clup ved Porto Cervo (ca 20 minutters kjøring) er svært populær, og ellers kan nevnes dykking, snorkling, havfiske, windsurfing og rideskole som noe av det man kan oppleve. I sum er Villa del Golfo et sted for å unne seg et minnerikt opphold hvor man opplever både luksus, romantikk og samtidig en uformell atmosfære preget av den berømte italienske gjestfriheten Villa del Golfo – en perle på Smaragdkysten!

Priser

På forespørsel.

Bilder fra Villa del Golfo Spa

Send forespørsel om Villa del Golfo Spa

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Villa del Golfo Spa i Cannigione - Sardinia

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top