Valle del Marta

Hotell
- Tarquinia, Lazio

Sjarmerende fire-stjerners agriturismo-hotell på kysten nord for Roma - i gangavstand fra gamlebyen i Tarquinia

13 boenheter     26 pers       13 rom     13 bad     Klasse: Høy

Aircondition, Basseng, Frokost, Gangavstand til landsby, Hage, Parkering, Restaurant, Shuttle til strand, Spa, Sykler til utlån

Valle del Marta

Rett under bymuren til middelalderbyen Tarquinia på Middelhavskysten ligger det et spesielt hotell som heter Valle del Marta.
Her får du det beste av et rustikt Agriturismo og et elegant 4-stjerners hotell, samt et vertskap som gjør at du føler deg hjemme fra første stund.
Den store eiendommen ligger skjermet til i skråningen nedenfor Tarquinia, og det er ro og harmoni som preger stedet på alle måter. Stedet er bygget opp av familien Pusceddu gjennom 5 generasjoner, først som bondegård og etterhvert som et komplett vertshus.

I dag fremstår Valle del Marta som et elegant og hjemmekoselig lite hotell med den komfort et 4-stjerners Resort skal ha, samtidig som svært mye fra den gamle gården er tatt vare på.

Området

Valle del Marta ligger bare 800 meter fra gamlebyen i Tarquinia på Middelhavskysten en liten time nord for Roma. Som de fleste andre middelalderbyer ligger Tarquinia på en høyde, og herfra er det en vidstrakt utsikt til havet som er bare 7 km unna.

Detaljer

Valle del Marta har i alt 20 rom som er fordelt på 3 bygninger, og de aller fleste har utgang til egen terrasse.
Alle rommene holder samme høye grunnstandard, med blant annet aircondition, satellitt-TV, smakfull innredning og alt det man forventer av fasiliteter på et godt 4-stjerners hotell. Superior rommene er større og enda bedre utstyrt.
Der finner man blant annet både jacuzzi og steamdusj på badeværelsene. Noen av disse rommene er så store at de fungerer fint som familierom med inntil 2 ekstra senger.

Valle del Marta er viden kjent for sin gode mat, og særlig i helgene er det mange som reiser dit bare for å spise. Årsaken er en kombinasjon av utsøkte råvarer som for en stor del er egenprodusert, en lun og uformell atmosfære, og selvfølgelig dyktige, serviceinnstilte personer både på kjøkkenet og ute i restauranten.
I vinterhalvåret er det ekstra stemningsfullt når de fyrer i de store peisene, og inndelingen i flere rom og nivåer gjør at det blir som å være i en privat stue.

Det lille ekstra

På den store eiendommen kan man slappe av ved bassenget, gå på tur i den private parken, hvile under oliventrærne eller nyte en god vin under pergolaen. Dette er virkelig et sted for rekreasjon og inspirasjon.
Gjemt bak den gamle fasaden åpner det seg et meget moderne og avansert spa anlegg. Her kan du få alle typer behandling i lekre omgivelser, pluss at det er et førsteklasses treningsanlegg i direkte tilknytning.

I området rundt Valle del Marta er det mange små bygdeveier hvor det er fint å ta utflukter på sykkel, eller å spasere opp til gamlebyen i Tarquinia. Det er gode offroad sykler til disposisjon på hotellet, og de kan også besørge spesielle sykler etter ønske. Tarquinia ligger på alle måter skjermet i forhold til turisttrafikken ute på kyststripen, og selv i høysesongen er det dagliglivet som dominerer. Det er en virkelig fin gammel by med alle slags tilbud, og blant annet ligger det et stort etrusker museum her. Dessuten et rikt utvalg av restauranter, kaffebarer og små butikker.

Valle del Marta er ellers med sin sentrale beliggenhet i ypperlig utgangspunkt for å besøke Roma, Civita Vecchia, Toscana etc. Hotellet har også egne minibusser som kan hente deg på flyplassen om du vil, eller de kan arrangere private turer for vinsmaking eller andre opplevelser. Dessuten har de fri shuttle ned til et privat strandområde i sommerhalvåret.

Valle del Marta – gjest når du kommer, og venn når du drar!

Priser

Også prisene er hyggelige i Valle del Marta:

  • Vi har en spesialpris på 155 euro pr natt for et deluxe rom med privat markterrasse
  • Et stort, komfortabelt familierom for 4 koster bare 220 euro pr natt.

Bilder fra Valle del Marta

Send forespørsel om Valle del Marta

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Valle del Marta i Tarquinia - Lazio

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top