Tenuta San Pietro

Vingård/Olivengård
- San Pietro Marcigliano, Toscana

Et mer romantisk sted skal man lete lenge etter! Spa, fantastisk god mat, utsikt over toskanske åser...her finnes alt du trenger for et vellykket opphold!

10 boenheter     20 pers       10 rom     10 bad    

Aircondition, Basseng, Restaurant, Spa, Terrasse, Uteplass

Tenuta San Pietro

Tenuta San Pietro er et lite og intimt luksushotell som byr på det meste, fra spa, matkurs, basseng, utsikt, og i tillegg har du mulighet for sykling, fotturer og pikniker. Her blir du godt ivaretatt og vartet opp på en profesjonell og diskret måte, samtidig som du får oppleve ferien og området på dine egne premisser.

Tenuta San Pietro er det perfekte stedet for bryllup, bryllupsreisen eller rett og slett bare en romantisk weekend for to.
Stedet ligger høyt og fritt, med nydelig utsikt over det toscanske landskapet. Her kan man sitte ute på terrassen til langt på natt og nyte fantastisk mat og tilhørende viner fra stedets restaurant.

Området

På toppen av den lille landsbyen San Pietro á Marcigliano , i nærheten Capannori og Lucca, finner du Luxury Hotel Tenuta San Pietro.
Dette er en herregård fra det 16. århundre som er restaurert til et herlig hotell , med utsikt over hotellets egne vinranker, den nærliggende landsbyen, og de toscanske åsene.

Lucca er en sjarmerende by å besøke, med mange gode restauranter, shoppingmuligheter og koselige små gater. Den gamle bymuren rammer inn Lucca, og man kan spasere på muren for å få et godt overblikk.

Detaljer

Stedet har 8 soverom og 2 suiter med alle bekvemmeligheter, attraktivt og moderne design, lun og funksjonell innredning.
Du finner også to møterom, egen vinkjeller hvor mat-og vinsmaking foregår, og vakre uteområder som egner seg like godt for par på tur, familieselskaper, brylluper eller firmaturer.

Det lille ekstra

Restauranten blir spesielt fremhevet av de som har gjestet San Pietro. Den dyktige kjøkkensjefen lager mat med stor fokus på detaljer og bruker kun lokale råvarer og tradisjonelle oppskrifter for at du skal kunne oppleve ekte italiensk kokkekunst. De har blant annet en mozarellarett som jeg aldri har smakt maken til før eller siden, og som jeg ikke glemmer så lett.
Forresten har de også en pastarett med hummer som jeg heller ikke glemmer…det er nok på tide med en tur tilbake snart!

tedet har også spabehandlinger, et bassengområde hvor det er perfekt å nyte en god bok, eller bare se på utsikten mens man får litt sol.

Priser

Også prisene er hyggelige i Villa Ornello:

  • Leier man hele eiendommen, koster det 350 euro pr natt eller 2.200 euro pr uke.
  • Som B&B er prisen 35 euro pr person i dobbeltrom.
  • Enkeltrom koster 50 euro pr person.

Bilder fra Tenuta San Pietro

Send forespørsel om Tenuta San Pietro

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Tenuta San Pietro i San Pietro Marcigliano - Toscana

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top