Podere Calledro

Leiligheter
- Provincia di Terni, Umbria

Et lite, moderne leilighetsanlegg i frodige Umbria med høy standard og blant annet eget ridesenter og utforløype for terrengsykling

7 boenheter     4-6 pers       2 rom     480-940/uke

Podere Calledro

Podere Calledro ligger sentralt, men fredelig til ved en liten innsjø mellom Orte og Narni. Den store gårdseiendommen ligger vakkert til og gir rom for både avslapning og spennende aktiviteter.

Her finnes blant annet en meget anerkjent rideskole. På deres eget ridesenter har de tilbud til alle alderstrinn og ferdighetsnivåer. Det er meget populært både å lære /trene inne på området og å dra på lange turer ut i skog og mark.

Det er også ganske unikt er at gjestene har tilgang til et fullverdig restaurantkjøkken og tilhørende spiseplass både ute og inne. I tillegg er det eget grillområde utenfor. Dette er ypperlig for storfamilier og vennegjenger som ønsker å lage mat sammen, eventuelt kombinert med kokkekurs om de vil utvide sine kunnskaper om italiensk matlaging.

I nærområdet kan man om ønskelig dra på ’skattejakt’ for å finne gode råvarer både i naturen, på gårdene og på lokale markeder i løpet av formiddagen, og så gå sammen om å lage et stort måltid etterpå. En ordentlig teamøvelse!

Her kan man med andre ord virkelig kose seg uten å forlate eiendommen. Her er også naturligvis et stort og fint basseng (6 x 16 m) med tilhørende solterrasse.

Som en kuriositet kan nevnes at Podere Calledro også har egen privat flystripe (med gress!)..

Innendørs i det koselige fellesrommet kan man hygge seg med bordtennis og andre spill.

Området

Podere Calledro har en meget sentral beliggenhet, samtidig som det ligger fredelig til med natur på alle kanter. Innenfor 1 times kjøring kan man nå Middelhavets strender, fjellområdene i Appenninene, Roma eller andre kjente byer som Assisi, Perugia, Orvieto, Spoleto og mange andre.

I nærområdet finner man mange fine landsbyer, og blant annet gamlebyen i Narni (bare 10 minutters kjøring) er hyggelig å besøke.

10 km unna ligger middelalderbyen Orte, som er et knutepunkt med motorveier både nord-syd og øst/vest, samt jernbanestasjon med hyppige tog til Roma (40 min.) og Firenze.

Detaljer

Leilighetsanlegget er bygget opp i ’skallet’ på to gamle gårdshus. Dette gir både sjel og atmosfære, samtidig som alt er nytt innvendig. På denne måten får gjestene nyte godt av både historisk sus og siste moderne teknologi – diskret innpakket.

Alle leilighetene har blant annet wifi, air condition og fullt utstyrt kjøkken, samt direkte utgang til privat møblert uteplass på bakkenivå.

5 av leilighetene er hver på 50 m2, og inneholder 1 dobbelt soverom, bad, åpen kjøkkenløsning og romslig stue med fullverdig sovesofa for to personer. Passer perfekt for en liten familie på 2 – 4 personer.

De to største leilighetene er hver på 60 m2. Den eneste forskjellen fra de andre er at disse har en hems med dobbeltseng, slik at det er komfortabelt for inntil 6 personer å bo der.

Det lille ekstra

Det er flere ting som gjør at Podere Calledro skiller seg ut i forhold til et vanlig feriested. Først og fremst for alle som er interssert i hest med eget ridesenter, men også et sted for interesse for matlaging med tilgang på et profesjonelt kjøkken og naturlige, førsteklasses råvarer.

Kobler man dette med Emanuela (eieren) sin kunnskap om mat og råvarer, samt hennes ekte engasjement for å gjøre alt for sine gjester, ja da blir totalen bra.

Podere Calledro – et familiested i særklasse!

Priser

Podere Calledro har i forhold til sin høye standard og sine kvaliteter som feriested meget moderate priser:

En familieleilighet med 2 soverom koster 560 euro pr uke i lavsesong og 940 euro i høysesong.

Bilder fra Podere Calledro

Send forespørsel om Podere Calledro

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Podere Calledro i Provincia di Terni - Umbria

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top