Monsignor della Casa Country Resort & Spa

Hus/Villa, Leiligheter
- Borgo San Lorenzo, Toscana

Casa Monsignore – egen’mini-landsby’ med rom, leiligheter og villaer. Høy standard, fullsortiment service

28 boenheter     2-16 pers       800-2000/uke

Monsignor della Casa Country Resort & Spa

Casa Monsignore er en samling av småhus og historiske bygninger på en 200 hektar stor eiendom i Mugello-dalen 27 km øst for Firenze. ”Landsbyen” er bygget rundt en vakker renessansevilla fra 1500-tallet, hvor den berømte Monsignor Giovanni della Casa var født.

Eiendommen er som en stor privat park, og inne på området har man bl.a. følgende tilbud:
Vin-bar /restaurant (ute/inne) med toscansk meny, trim- og velværesenter med gym, sauna, steambad, Jacuzzi og mulighet for massasje, stort basseng (16 x 8 m) + eget barnebasseng, tennisbane, bordtennis, volleyball-bane, lekeplass, sykler til disposisjon etc. etc.

Vertskapet organiserer gjerne toskansk kokkeskole, vinsmaking, italienskundervisning, picnic ute i det fri, turer til forts eller på mountain bikes m.m.
Om høsten organiseres trøffeljakt med spesialtrente hunder.

Casa Monsignore har hyggelig vinbar og god restaurant, med servering både ute og inne.

Området

Eiendommen ligger vakkert og fredelig til, midt i det myke, bølgende landskapet som Toscana er så kjent for.
Innenfor en radius på 15 km finner man alt fra 18-hulls golfbane til ridesenter, den store innsjøen Bilancino, den store outlet-landsbyen ved Barberino og mye mer.

Bare 3 km fra Casa Monsignore ligger den hyggelige middelalderbyen Borgo San Lorenzo, med et rikt utvalg av butikker og gode spisesteder. Herfra kan man også ta lokaltog direkte inn til sentrum av vakre Firenze.

Detaljer

På den store eiendommen er det alt fra store villaer (for inntil 16 personer) til lekre småhus og leiligheter for 2 – 8 personer. Pluss lekre rom og suiter for de som ønsker hotell-formula.
Alt med høy standard, og samtidig rustikk, toskansk byggeskikk.

Alle husene og leilighetene har forskjellig størrelse og utforming, med med samme høye standard og utrustning.
Vakre møbler, fullt utstyrt kjøkken, satellitt-TV, wifi etc., samt egen inngang og privat uteplass for (grill)måltider og avslapning.

Uansett boform kan man velge om man vil ha sitt eget hushold eller om man vil kjøpe noen eller alle måltider i restauranten.

Casa Monsignore er en av La Bella Vita sine mest komplette ferieboliger. Her kan man få oppfylt nær sagt alle ønsker til et godt ferieopphold.
Noe av det beste er at man til enhver tid kan bestemme om man vil være for seg selv og nyte freden i vakre omgivelser, eller om man vil la seg underholde og oppleve spennende ting sammen med andre hyggelige gjester. Det er heller nesten ikke grenser for hva vertskapet kan arrangere spesielt for deg og dine.

Velkommen til et feriested i særklasse – midt i vakre Toscana!

Det lille ekstra

Priser

Prisene varierer sterkt i de ulike deler av året:

En leilighet for 4 personer koster fra 800 euro pr uke i lavsesong til ca 2.000 euro i den absolutte høysesongen fra midten av juli til ca 20. august.

Send oss forespørsel om priser på alt fra leiligheter, villaer eller for hele landsbyen om du vil ta med alt av venner og familie.

Byttedag: lørdag

Bilder fra Monsignor della Casa Country Resort & Spa

Send forespørsel om Monsignor della Casa Country Resort & Spa

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Monsignor della Casa Country Resort & Spa i Borgo San Lorenzo - Toscana

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top