Hotel Vis á Vis

Hotell
- Sestri Levante, Liguria

Høyt oppe på en klippe, men samtidig midt i gamlebyen, ligger det en perle av et hotell

30 rom     220-350/døgn (priseks: dobbeltrom)

Feiring med familie / venner, Førsteklasses kjøkken, Nær by/landsby, Romantisk, Sjøutsikt, Spa, Unik beliggenhet, Ved porten til Cinque Terre

Hotel Vis á Vis

Hotel Vis a Vis er et lite hotell med totalt 30 rom i forskjellige kategorier. Det ligger på en klippe som samtidig er nesten midt i en by!
Den heter Sestri Levante, og befinner seg ved porten til det kjente Cinque Terre området på Liguria-kysten.

Det er virkelig en unik beliggenhet. For det første er man ”så nær, men dog så fjern” i forhold til Cinque Terre, som man kan nå på få minutter med tog eller båt, og ikke minst fordi man er i en oase midt i en levende kystby. Her er det både fiskere, handelsfolk og lokale innbyggere som preger bybildet – og turister selvsagt..

Hotel Vis-a-Vis ble påbegynt for 50 år siden på en tomt ”der ingen kunne tru at nokon kunne byggja”. Men Francesco Natili så muligheter som ingen andre, og realiserte drømmen sin. Han startet med å bygge en liten tunnel (som i dag er teppebelagt, vakkert opplyst og med diskret bakgrunnsmusikk) med inngang nede i selve gamlebyen i Sestri Levante. Ca 30 meter inne i fjellet bygget han så en heis som gikk ca 50 meter opp på platået hvor hotellet nå ligger.

Deretter startet en ”evigvarende” utbygging i mange trinn etter hvert som økonomien tillot og idéene fikk utvikle seg.

Området

Fra Hotel Vis a Vis kan man gå rett ut på en gammel natursti som man enten kan følge ned til byen eller opp i fjellet. Her er det et nettverk av naturstier som leder både til topper og til nabobyer, så Vis a Vis er et utmerket utgangspunkt for fotturer.

Også kommunikasjonsmessig ligger hotellet glimrende til. Hit kan man ta tog direkte fra flyplassen i Pisa eller fra Genova, og det er gangavstand til jernbanestasjonen. De sjarmerende lokaltogene inn i Cinque Terre området har hyppige avganger og stopper i alle de bortgjemte byene, og fra kaia i Sestri Levante kan man ta båten enten i denne retningen eller andre veien mot Rapallo, Santa Margherita Ligure og Portofino.

Ønsker man å ta livet med ro i Sestri Levante, finner man alt det man trenger der. Det er et rikt tilbud av butikker, kaféer og restauranter, pluss at det er to fine sandstrender inne i selve byen (med rent vann!). Hver dag kommer de lokale fiskerne inn med sin fangst, så for de som liker fersk fisk er dette et eldorado.

Det er også spennende å reise inn i landet og opp i fjellene. Her finner man mange særpregede små landsbyer, og det er et kjempefint område for mountain bikes eller fotturer.

Lær gjerne mer om Liguria ved å studere artikler, bilder og videoer fra vår gode samarbeidspartner Dolcevita.no

Detaljer

Hotel Vis a Vis fremstår i dag som et fullsortiments hotell (4-stjerner) med alt fra topp restaurant med ute- og inneservering, utsiktsbar, svømmebasseng og en vakker hage til nydelige rom og fellesarealer med alle fasiliteter. Rommene har blant annet aircondition og private balkonger, og fellesarealene består av bibliotek, salonger, trimrom, velværesenter, møterom etc.

Det er rom i alle forskjellige størrelser og kategorier, fra lekre suiter ytterst på klippen med en fantastisk utsikt til komfortable familierom hvor barna trygt kan gå rett ut på gressbakken. Felles for alle er en standard og en komfort som er et godt 4-stjerners hotell verdig.

Den elegante, men koselige restauranten på toppen av hotellet er viden kjent for sin mat, og serverer lokale spesialiteter fra det liguriske kjøkken, basert på de friskeste råvarer både fra sjø og fjell.

Uteområdet og hagen er som en grønn lunge, vakkert beplantet og med mange plasser for avslapping og hygge. Svømmebassenget er diskret plassert i den ene enden av hagen, skjermet av en stor hekk og prydbusker.

Det lille ekstra

Hotel Vis-a-Vis er et spesielt hotell – med en unik beliggenhet.
La Bella Vita har ingen andre ferieboliger som ligger på en klippe med panorama utsikt over sjø og land, og hvor man samtidig kan ta heisen fra resepsjonen rett ned i gamlebyen. Mat og service er også i særklasse.

Priser

Et dobbeltrom med frokost koster mellom 220 og 350 euro pr natt inkl frokost. La Bella Vita har en god avtale med Hotel Vis a Vis som gir våre kunder gode priser.

Bilder fra Hotel Vis á Vis

Send forespørsel om Hotel Vis á Vis

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Hotel Vis á Vis i Sestri Levante - Liguria

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top