Hotel Gabbiano Azzurro

Hotell
- Golfo Aranci, Sardinia

1-100 pers       50 rom    

Basseng, Feiring med familie / venner, Gangavstand landsby, Privat strand, Sjøutsikt

Hotel Gabbiano Azzurro

I vakre Golfo Aranci (“Appelsingulfen”) ligger lekre Hotel Gabbiano Azzurro (4*L) i sjøkanten, med vann på 3 sider. Herfra er det bare en hyggelig spasertur på 5-10 minutter inn til den gamle fiskelandsbyen, og kun 18 km fra den internasjonale flyplassen i Olbia. Til berømte Costa Smeralda og fasjonable Porto Cervo er det et en liten halvtimes kjøring

 

Området

Dette vakre området er litt mindre kjent enn mesteparten av Costa Smeralda (“Smaragdkysten”), men for elskere av kystkultur, hvite sandstrender, hyggelige småbyer og god (sjø)mat vel så populært. Her er man midt i matfatet, for Golfo Aranci er en opprinnelig fiskelandsby hvor det fortsatt er et fiskemottak som er kjent for sitt rike utvalg med de beste råvarer.

Det å ha denne hyggelige byen like ved hotellet er et ekstra pluss. Å ta morgenkaffen nede ved havnen og oppleve det hektiske, men likevel rolige livet blant lokale fiskere og lystbåter i skjønn forening er en god start på dagen.

 

Detaljer

Hotel Gabbiano Azzurro er et tradisjonsrikt, familiedrevet hotell som de siste årene har gjennomgått en omfattende oppussing og utvidelse (i en eksisterende sidebygning) med eksklusive suiter. Det er kvalitet i alle ledd, og overalt ute og inne merker man at ‘alt stemmer’. Her er brukt kun de beste italienske materialer, det er avstemte farger som matcher det azurblå havet og fjellene bak. Fra det øyeblikk man kommer inn, merker man harmonien og den fredfylte, gode atmosfæren. Alt er tenkt på!

De aller fleste rommene har privat balkong eller terrasse, og svært mange har sjøutsikt. Det er flere romkategorier. Alle har den samme gode grunnstandarden, og så varierer de i størrelse, beliggenhet og hvordan de er utstyrt.

Det  er flere  barer og restauranter i hotellet, fra lunsjrestauranten nede på stranden til hovedrestauranten med stor terrasse mot stranden, og det er en egen bar mot bassenget. Felles for alle spisestedene er at de har både ute- og inneservering, slik at man alltid har valgmulighet i forhold til vær og preferanser.

Bassenget er også spesielt; bygget som et naturlig vann med ‘strand’. Herlig for små barn som kan benytte den grunne delen – trygt og godt.

Deilig er det også at hotellet ligger direkte på stranden (ingen vei mellom hotellet og sjøen som er så vanlig andre steder), og at det har sin egen private strand. Selv når hotellet er fullt er det god plass til alle gjestene. Kvaliteten på alt fra solsenger til sand og vann er selvsagt på topp.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det lille ekstra

Hotel Gabbiano Azzurro er et av de mest gjennomtenkte og gjennomførte hotellene vi har i vår portefølje. Det kan virkelig kalles et ‘hotell i særklasse’. Selve arkitekturen er ikke unik, men summen av service og kvalitet i alle ledd, kombinert med beliggenheten gjør hotellet spesielt.

Normalt går man gjerne ut fra hotellet man bor for å spise godt på en lokal restaurant. Også her representerer Hotel Gabbiano Azzurro et unntak, for selv om det finnes mange gode spisesteder i landsbyen så er det ingen som kommer opp mot det de sereverer på Blu’ Ristorante – hotellets stolthet.

De fleste ‘normale’ rommene er ikke spesielt store eller luksuriøse, men igjen så stemmer alt og man føler seg hjemme. Det som er virkelig spesielt, er de nye suitene som er bygget i sidebygningen. Hvis man skal feire noe spesielt, eller unne seg et hotellopphold utenom det vanlige, kan man leie en slik suite. Da får man blant annet egen takterrasse med privat basseng, og naturligvis all den plass og luksus man kan ønske seg.

Priser

Hotel Gabbiano Azzurro er naturlig nok ikke et billig hotell. Med all den kvalitet og servce som man får her så er det relativt høye priser – men det er verd hver euro!

I høysesongen koster et dobbeltrom fra ca 300 euro pr natt (Classic room village view). Om man har anledning enten vår (april/mai) eller høst (september / oktober) så kan man imidlertid komme ned mot det halve. Et stort pluss er at man uansett periode kan få halvpensjon (middag) for 40 euro pr person.

Bilder fra Hotel Gabbiano Azzurro

Send forespørsel om Hotel Gabbiano Azzurro

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Hotel Gabbiano Azzurro i Golfo Aranci - Sardinia

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top