Casale in Teverina

Vingård/Olivengård
- Penna In Teverina, Umbria

Casale in Teverina - restaurert olivengård ypperlig for familier. Gangavstand til landsby, kort vei til Roma

3 boenheter     2-16 pers       1-4 rom     16 1-2 bad     1450-2900/uke Klasse: Høy

Casale in Teverina

Casale in Teverina er en totalrenovert gammel olivengård med i alt 16 faste sengeplasser,  i gangavstand fra landsbyen Penna in Teverina i det grønne Umbria.
Høyt og fritt med utsikt over Tiber-dalen ligger denne 60 mål store eiendommen.
Her bor man helt privat, i vakker natur, men likevel med kort vei til alt.  Her er sol fra morgen til kveld.

Huset omkranses av en vakker naturtomt med frukt- og oliventrær. I dette området er det anlagt et lekkert 12 m svømmebasseng med stor solterrasse, hvor det er rikelig med plass for avslapning og aktiviteter.

Det er flere skjermede uteplasser som egner seg til hyggelige måltider. I tillegg til gassgrill er det også en original steinovn hvor det er stor stas å lage egen pizza.
Eller leie en proff pizzakokk som også lærer bort noen triks.

Området

Casale in Teverina har en meget sentral beliggenhet. Innenfor 1 times kjøring kan man nå Middelhavets strender, fjellområdene i Appenninene, Roma eller andre kjente byer som Assisi, Perugia, Orvieto, Spoleto og mange andre.

I nærområdet finner man mange små veier med liten trafikk, som egner seg godt både til sykkel- og spaserturer.
Vi har også gjort avtale med et lokalt Trekking-selskap som gjerne kan ta med gjestene på fottur i vakkert terreng og gjennom små landsbyer.

10 km unna ligger middelalderbyen Orte, som er et knutepunkt med motorveier både nord-syd og øst/vest, samt jernbanestasjon med hyppige tog til Roma (40 min.) og Firenze.

Detaljer

Det store gårdshuset, som er på 3 etasjer, er bygget om til 4 selvstendige leiligheter. Av disse er 3 boenheter til gjestenes disposisjon, mens en liten sokkelleilighet vanligvis brukes som lager og et lite kontor for Valeria som bestyrer huset.
Hun lager gjerne velkomstmåltid til sine gjester, handler inn og fyller opp kjøleskap etc. Hun har også anlagt en kjøkkenhage med alt av urter, frukter og grønnsaker som fritt kan benyttes av gjestene.

Leilighetene er helt uavhengige boenheter med alle fasiliteter og egne innganger.
Huset kan imidlertid også gjerne leies ut som én stor enhet, og passer da ypperlig for storfamilier eller flere vennepar / familier.

Eget lekeområde med flere små hus for barna er blitt kjempepopulært. Her kan livet nytes av både liten og stor.

Casale in Teverina fremstår som en totalrenovert bolig med meget høy standard. Det bærer preg av godt, tradisjonelt håndverk med utstrakt bruk av opprinnelig stein og rustikke trekonstruksjoner.

Huset er inndelt slik:
Leilighet ”La Volta” i 1. etg. inneholder 4 soverom med til sammen 7 soveplasser,  2 bad, kombinert spisekjøkken og stue med peis.

Leilighet ”Bella Vista” i 2. etg. inneholder 4 soverom med til sammen 7 soveplasser, 2 bad, kombinert spisekjøkken og stue med peis, samt en egen liten terrasse.

Leilighet ”Nido” i 3. etg. inneholder 1 rom med 2 soveplasser og kjøkkenkrok, samt bad.

Det som er så fint, er at man bor helt privat, samtidig som man kan være en del av fellesskapet med de andre beboerne når og hvis man ønsker det.
Hvis flere familier / par reiser sammen, bruker man naturlig nok mye tid sammen, men samtidig er det iblant deilig å kunne trekke seg tilbake til sin egen ”lille hule”.

Det lille ekstra

I tillegg til beliggenheten vil vi gjerne trekke frem vertskapet. Valeria, som bestyrer eiendommen, bidrar til et førsteklasses opphold. Hun vet ikke det beste hun kan gjøre for sine gjester, og hun er kunnskapsrik og behersker alt fra kokkekunst til hagearbeid.
Hun er diskret tilstede, uten å forstyrre, men man kan alltid kalle på henne hvis det er noe man lurer på.

Valeria har jobbet for La Bella Vita i mange år også på andre eiendommer, og vi får ofte tilbakemeldinger på at hun bidrar til å sette en ekstra spiss på oppholdet.

Service i særklasse!

Priser

Casale in Teverina er svært populært for storfamilier og for venner som reiser sammen, og leies følgelig for det meste som én stor bolig.

Prisen pr uke (16 sengeplasser) varierer fra 1.450 euro i lavsesong til 2.800 euro i høysesong.
Utenom høysesongen kan man også leie en eller to leiligheter etter behov.

Bilder fra Casale in Teverina

Send forespørsel om Casale in Teverina

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Casale in Teverina i Penna In Teverina - Umbria

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top