Casa Grande

Vingård/Olivengård
- Civitella in Val di Chiana, Toscana

Casa Grande – en gammel toskansk vingård i ny drakt. Lekre leiligheter med høy standard og hjemmekoselig, rustikk atmosfære.

3-7 pers       1-3 rom     1-2 bad     1500-2200/uke

Casa Grande

Casa Grande er en gjenoppbygget storgård fra middelalderen, hvor det i flere hundre år ble produsert førsteklasses vin og oliven. Gården har en nydelig beliggenhet i hjertet av Chiana-dalen i Toscana, med gangavstand til nærmeste landsby og bare 18 km til den kjente middelalderbyen Arezzo.

Eiendommen, som er på hele 62 hektar, ligger vakkert til i lett skrånende terreng med oliventrær og vinranker, og med en vidstrakt utsikt over typisk bølgende toskansk landskap.

Gjenoppbyggingen av hovedhusene på gården til en eksklusiv resort tok 6 år, og ble ferdigstilt i 2008. Her er ikke spart på noe for å gjenskape atmosfæren fra den gamle storgården, samtidig som all moderne komfort og teknologi er diskret på plass.

Selv om dette opprinnelig var en storgård, er det et relativt lite feriested.

Eiendommen er som en stor park, med vakker beplantning og servicetilbud på forskjellige steder. Her er stort svømmebasseng med solterrasse, egen privat golfbane med 3 hull (pitch & put), wellness center, en hyggelig frokostkafé med inne-/uteservering kun for egne gjester, pluss massevis av plass for avslapning og aktiviteter. Til og med vinproduksjonen som foregår sentralt på eiendommen er tilnærmet usynlig, men gir gjestene muligheter for omvisning og ikke minst smaking, sammen med fingermat, olivenolje etc.

Andre aktiviteter som rideturer, fotturer, sykkelutflukter eller kokkekurs kan arrangeres etter ønske.

Området

Casa Grande Toscana ligger også meget sentralt plassert i forhold til kommunikasjon. Nord-syd motorveien A1 ligger bare noen minutter unna, og parallelt med den går det hyppige høyhastighetstog direkte til Roma og Firenze.

Ellers finner du innenfor 1 times kjøring spennende byer som Perugia, Assisi, Cortona, Siena, Montepulciano, San Gimignano m.fl. Eierne av Casa Grande har som filosofi at alt det de har skal være til for deres gjester, og leieprisen inkluderer det aller meste, til og med frokost i eller utenfor det lille frokosthuset.

Detaljer

Casa Grande Toscana inneholder i alt 8 leiligheter, samt 2 suiter. Alle leilighetene har den samme høye standarden, men er samtidig ulike i form og størrelse:

To-roms (2+1) – 1 dobbeltrom, 1 bad, kjøkken og stue med soveplass
Tre-roms (4+1) – 2 dobbeltrom, 1 bad, kjøkken og stue med soveplass
Tre-roms Luxe (4+1) – samme som tre-roms, men med 2 bad
Hus (6+1) – 3 dobbeltrom, 2 bad, kjøkken og stue med soveplass

Eierne har stor sans for interiør, og leilighetene er delvis møblert med antikke møbler som de har lagt mye arbeid ned i å finne og å restaurere. Dessuten har de fått spesiallaget benkeplater med integrert oppvask-kum i marmor til alle kjøkkeninnredningene.

Alle boenhetene har private uteplasser på begge sider av bygningen, slik at man kan tilpasse bruken i forhold til sol/skygge og temperatur, samt at det er praktisk å ha egen spiseplass rett utenfor kjøkkenet.

Det lille ekstra

Casa Grande er et sted for total avkobling, og det er en opplevelse i seg selv. Dette er ett av de aller beste bostedene vi i La Bella Vita kan tilby. Her føler man seg hjemme fra første stund, med et vertskap i særklasse, i lekre omgivelser hvor alt stemmer og man bare må slappe av.
Kan anbefales på det varmeste!

Priser

Casa Grande Toscana er attraktivt store deler av året, og derfor er det ikke så stor forskjell på prisene i forhold til årstid:

En familieleilighet for 4 personer (2 soverom) koster 1.500 euro i lavsesong og 1.900 euro i høysesong.

Prisene inkluderer: frokost, ukentlig vask og skifte av sengetøy/håndklær, badehåndklær, oppvarming, air condition, satellitt-TV, wifi, jacuzzi, sauna, golf.

Bilder fra Casa Grande

Send forespørsel om Casa Grande

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Casa Grande i Civitella in Val di Chiana - Toscana

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top