Casa Covo

Leiligheter
- Ischia, Campania

Sjarmerende leilighetsanlegg med gangavstand til Middelhavets nydelige strender på den frodige øya Ischia

4 boenheter     11 pers       4 rom     4 bad     820/uke

Aircondition, Basseng, Gangavstand landsby, Hage, Kjøkken, Restaurant, Sjøutsikt

Casa Covo

I den vakre Napoli bukten, ved siden av Capri, er det en større øy som heter Ischia. På toppen av den gamle fiskerlandsbyen Lacco Ameno ligger et lite og intimt leilighetsanlegg som heter Casa Covo. Her er det termisk bad, basseng, egen park og fantastisk utsikt.

Casa Covo er et attraktivt leilighetsanlegg med en spesiell beliggenhet høyt og fritt, men samtidig i gangavstand fra Middelhavets nydelige strender på den frodige øya Ischia.

Området

Ischia er ikke så kjent som sin nabo Capri, men kanskje minst like attraktiv som feriemål. Den er mye større og grønnere, har flere fine badestrender, og det er færre turister her. Aller mest kjent er øya for sine termiske bad og kilder. Her finner man det beste innen spa og velværesentra, både innendørs og ute ved havet.

Casa Covo ligger på toppen av landsbyen Lacco Ameno på nordsiden av øya. Man kan nyte sol og bad i egen hage med avslappet atmosfære, eller spasere ned i byen hvor det er gågater, lekre butikker, alle typer restauranter, kaffebarer og diskoteker i rikt utvalg. Kanskje til tider litt støyende i høysesongen, men siden man bor litt tilbaketrukket er det også hyggelig å kunne oppleve kontinental, hektisk stemning.

Detaljer

Leilighetsanlegget Casa Covo består av en klynge småhus rundt en felles ”piazza” med bl.a. bar og restaurant, og utenfor der har man en stor parklignende hage med bassengområde og solplasser. Her er det panoramautsikt over Napoli gulfen og sol fra morgen til kveld. Det finnes 3 forskjellige typer leiligheter hvor man kan velge mellom overnatting i stuen, 1 eller 2 soverom. Alle leilighetene har velutstyrt kjøkken, romslig stue med TV, aircondition og terrasse eller balkong.

Det lille ekstra

Med flere nye direkte flyruter til Napoli er det enkelt å reise til Casa Covo. Fra flyplassen tar man en taxi (eller buss) ned til havnen, derfra hurtigbåt (40 min.) eller ferge (1 time) til Ischia Porto. Herfra er det bare 5 minutter med taxi opp til Casa Covo. Vi kan også organisere henting ved båten eller til og med på flyplassen om ønskelig. Ischia er et spennende reisemål som ikke er så kjent blant nordmenn. Nettopp derfor er det hyggelig at flere kan få oppleve denne vakre øya, og med et så godt bosted som Casa Covo ligger alt til rette for en god ferieopplevelse uansett alder og interesser.

Priser

Priser etter leilighetstype (EURO)
A (overnatting i stue) 820
B/1 (1 soverom) 990
C/2 (2 soverom) 1.340

Bilder fra Casa Covo

Send forespørsel om Casa Covo

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Casa Covo i Ischia - Campania

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top