Casa Cappella

Leiligheter
- Vasanello, Lazio

Opplev ekte italiensk landsbyliv, bo lengst inne i gamlebyen og bli en del av nabolaget

4 pers       2 bad     800/uke

Balkong, Grillplass, Hage, Peis, Vinkjeller

Casa Cappella

Casa Cappella har en unik beliggenhet i enden av hovedgaten i det historiske sentrum av Vasanello. Her er det høy komfort og leiligheten er topp utstyrt for hygge og lange måltider. Det er ingen biltrafikk, men bare 3 minutter å gå til byens sentrale piazza med barer og kaféer. Man er omgitt av trange gater og levende landsbyliv med lokale små butikker.

Casa Cappella, som opprinnelig var en av de eldste bygningene i Vasanello, er bygget på 1200-tallet. Da var det en liten kirke (det vi ville kalt et bedehus), og derfor var det naturlig nok en liten piazza utenfor. Den har vi stor glede av, både fordi vi koser oss med vår kaffe der i morgensolen, og fordi vi kan nyte lange middager der rundt grillpeisen om kvelden.

Fra piazzaen kan man gå ned i den store kjelleren (3 etasjer!) som rommer en god vinkjeller og en stor kjellerstue. Her er man virkelig på historisk grunn, og vi har lagt vekt på å bruke kun gamle fliser og materialer samt antikke møbler. Et deilig sted å ‘gjemme seg’ til lunsj på ekstra varme dager, eller til å lage sin egen private vinsmaking med gode venner.

Det er denne kontrasten som er så unik. Historie og ekte landsbyliv på inngangssiden, og når man kommer inn i leilgiheten så er det deilig å nyte den frie beliggenheten mot dalen med vidt utsyn langt inn i fjellene. Her er det bare å åpne de store dørene mot vest og usjenert hygge seg med et glass hvitvin på den lille balkongen i solnedgangen.

Den 75 m2 store leiligheten er fulstendig rehabilitert, med moderne standard og utstyr, men med den opprinnelige stilen intakt. Vi har lagt vekt på å bruke ekte italienske materialer både i innredninger og inventar. Med to soverom som har hvert sitt bad, lys og luftig stue med vakre italienske møbler, og et nydelig kjøkken med alle hjelpemidler samt grillpeis og spiseplass skulle alt ligge til rette for å nyte livet.

Casa Cappella – en spesiell bolig for mennesker som verdsetter det beste av ekte italiensk landsbyliv!

Området

Vasanello er en liten landsby med ca. 4000 innbyggere, som ligger en times kjøring nordøst for Roma. Til tross for størrelsen er Vasanello en veldig livlig by. Her arrangeres det markedsdager, utallige festivaler (blant annet en kjent jazzfestival hver sommer som heter Ortaccio), det er flere gode restauranter og alltid noe som skjer.

Vasanello har bevart sjarmen og sitt historiske sentrum, og både en fotosafari i de gamle gatene og en vandring i naturparken med sine etruskerhuler kan være på sin plass for den historieinteresserte. Shoppingmuligheter og et større utvalg i matvarer etc finner du i Viterbo som ligger ca 15 minutter unna, og vil du ta turen til sjøen trenger du bare bruke i underkant av en time i bil.

Vasanello er kort oppsummert en liten by med sjarm og ro, samtidig som det er kort vei til både storby (man kan enkelt ta tog til Roma fra nabobyen Orte), strand og andre opplevelser.

Detaljer

Huset består av en leilighet i boligens 2. etasje på 75 kvadratmeter, en helt spesiell vinkjeller og uteplass med morgensol og grillmuligheter.
I selve leiligheten er det to soverom med hvert sitt bad, kjøkken med peis og oppvaskmaskin, og stue med utgang til privat balkong hvor man ser utover dalen og har nydelig kveldssol.
Det ene badet har vaskemaskin, og det finnes strykejern og strykebrett på et av soverommene.
Ellers er det en del utstyr til små barn i leiligheten, som babyseng, babystol og badebalje.

Det lille ekstra

Ettersom Vasanello er La Bella Vita sitt italienske hovedkvarter, har vi ekstra stort nettverk av lokale partnere som kan være med på å sette en ekstra spiss på oppholdet.

Priser

En ukes leie koster 800 Euro.
Vask kommer i tillegg (50 Euro legges igjen ved avreise hvis man ønsker dette).

Bilder fra Casa Cappella

Send forespørsel om Casa Cappella

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Casa Cappella i Vasanello - Lazio

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top