Borgo Cellaia

Leiligheter
- Dicomano, Firenze, Italia, Toscana

6 boenheter     30 pers       1470/uke

Aircondition, Basseng, Feiring med familie / venner, Frokostservering, Gangavstand landsby, Grill, Uteplass, Utsikt

Borgo Cellaia

På en høyde over middelalderbyen Dicomano ligger en gammel Borgo. Eieren har brukt mange år og stor innsats for å bygge om til 6 eksklusive leiligheter. Her er det ikke spart på noe verken inne eller ute, og de storartede bygningene og de klassiske materialene er beholdt og restaurert av dyktige håndverkere.
Det er også en felles lounge til fri disposisjon, og det finnes også et lite, men eksklusivt wellness-anlegg for gjestene.

Området

Den store eiendommen er som en vakker park, med stort, flott basseng, solterrasse og friområde med grill og overbygde spiseplasser.
Naturen rundt er vakker og frodig, med rike muligheter for utflukter opp i fjellene eller ned i dalene, enten til fots eller på sykkel.
Det er sjelden at et leilighetsanlegg som Borgo Cellaia på en stor eiendom midt i naturen samtidig ligger i gangavstand fra en landsby. Ned til Dicomano er det 10-15 minutter å gå langs en trygg privat vei. Der finner man alt fra ulike restauranter og barer til ulike typer butikker. Det er blant annet godt utvalg av ferskvarebutikker som slakter, baker , frukt & grønt etc. Og det er selvsagt mange gode, lokale vinprodusenter som er stas å oppsøke.
Berømte Firenze ligger 37 km unna. Det lokale toget langs den gamle jernbanelinjen kan absolutt anbefales. På en halv time er man midt i Firenze, uten å måtte tenke på parkeringsproblemer og stress.
Eieren av Borgo Cellaia har forresten også et hyggelig familiehotell i Firenze om man skulle ønske en eller flere netter der.
Ellers er det kort vei til mange spennende middelalderbyer i nærheten, og hele Mugello-dalen byr på vakker natur og hyggelige steder å stoppe.
Og skulle det etter noen dager rykke i shopping foten, er det bare 20 minutters kjøring til en av Italias største og flotteste Designer Outlet ‘landsbyer’ i Barberino.

Detaljer

Alle leilighetene har samme høye standard. Her er det siste i elektroniske og tekniske hjelpemidler fra wifi og air condition overalt til fjernstyring av varme, lys etc er diskret plassert og ‘gjemt’ for ikke å forstyrre det klassiske helhetsinntrykket. Det er kun brukt førsteklasses italienske materialer og inventar, alt satt sammen til en moderne klassisk stil.
Det er leiligheter av ulik størrelse og konfigurasjon, og noen kan slås sammen til større enheter for storfamilier eller vennegrupper.
Alle har fullt utstyrte kjøkken med høy kvalitet på alt fra husholdningsapparater til kjeler, kopper kar og glass.
Hver leilighet har også egen peis, samt privat terrasse eller balkong.

Det lille ekstra

Borgo Cellaia er ikke stort i antall boenheter, men det er likevel ett av de mest komplette steder vi har for gode ferieopplevelser, og gjestfriheten er helt spesiell. Vår lokale partner Sandra bestyrer stedet, hun elsker det hun holder på med, og hun er en mester i å skjemme bort sine gjester og dele gode opplevelser med dem. Man føler seg til de grader velkommen og hjemme!
Det er også spesielt at et lite leilighetsanlegg også kan tilby hotellkonsept, med kortere opphold, frokost og annen service som man ellers får bare på gode hoteller. Også privat wellness anlegg er ganske unikt..
Sandra er en ‘ambassadør’ for Mugello området, og vi vet ingen som kan mer om denne delen av Toscana enn henne. Hun har et imponerende nettverk av lokale samarbeidspartnere som kan bidra til å sette en ekstra spiss på ferieoppholdet.
Stedet i seg selv er også ganske unikt. Det å bo så godt i en ekte Borgo, med et uteområde som er som en stor oase, gir en helt spesiell fred og harmoni. Det har unike kvaliteter, og det er det eneste
Med bare 30 sengeplasser totalt er Borgo Cellaia dessuten et herlig sted å leie for familiefeiringer, små brylluper etc.

Priser

I forhold til beliggenhet, kvalitet og alt man har tilgang til er Borgo Cellaia et rimelig sted å feriere. En familieleilighet for 4 personer i høysesong (juli) koster eksempelvis kun 1.470 euro pr uke. Vi skreddersyr type / størrelse leilighet i forhold til dine ønsker.

Bilder fra Borgo Cellaia

Send forespørsel om Borgo Cellaia

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Borgo Cellaia i Dicomano, Firenze, Italia - Toscana

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top