Agriturismo Valcroza

Vingård/Olivengård
- Diano Castello, Liguria

Sjarmerende liten vingård med gangavstand til middelhavets strender i Liguria

4 boenheter     16 pers       4 rom     4 bad    

Aircondition, Basseng, Gangavstand landsby, Kjøkken, Uteplass

Agriturismo Valcroza

I en åsside opp fra havet på Liguria-kysten ligger det en vingård som heter Agriturismo Valcrosa med 4 lekre ferieboliger. Nærheten til sjøen og fjellet gjør dette til et attraktivt sted hele året.

Det er kort vei ned til sjøen med fine strender, promenader, butikker og restauranter. Langs kysten i begge retninger ligger det både små og større byer som perler på en snor, så her er mye å utforske. Området er godt tilrettelagt for sykkel, og det er kort vei til fredelige strender og naturområder. Det er også en variert sykkelrunde som passerer forbi vingården.
Den går først ganske bratt opp i fjellet, deretter går det nedover til sjøen, så et fint strekk langs den lokale strandveien før siste oppstigning til målgang på Agriturismo Valcrosa.

Området

Agriturismo Valcrosa ligger 4 km opp fra kystbyen Diano Marina, som er naboby til mer kjente Imperia, regionhovedstaden i Liguria. Her lever man i pakt med naturen.
Ro, harmoni, dufter av urter og blomster, vakker utsikt og uteplasser for sol og bad gjør dette til en oase både for liten og for stor.

Detaljer

Det er to gamle steinhus som er renovert og gjort om til ferieboliger med høy standard. Det er to romslige små villaer i hver bygning. Hver av dem inneholder 1 soverom, bad, stue med sittegruppe som samtidig er komfortabel soveplass for 2, og fullskala kjøkken som er godt utstyrt.
Arealet er på ca 50 m2.
Utenfor leilighetene er det private terrasser med utemøbler. Fargevalg og ’tema’ er forskjellig i alle leilighetene, men de holder den samme høye standard, og det er lagt stor vekt på komfort og hjemme-følelse.
Eieren er opptatt av design og stil, og det bærer hele stedet preg av. Som du vil se av bildene har hun fanget mange stemninger.

Det lille ekstra

På eiendommen kan man slappe av ved bassenget, gå på tur i olivenlunden, i vinmarkene eller opp mot fjellet. Dette er en ganske liten vingård, men eieren Maria Donata har satset målbevisst på å få frem kvalitetsviner, og det har hun virkelig klart!
Her er det selvfølgelig rik anledning til å smake på alle godsakene. På den store eiendommen er det rikelig med tumleplass for liten og for stor, og det er lagt stor vekt på komfort og hygge. I tillegg til det fine bassenget er det også jacuzzi og ekte finsk sauna til fri benyttelse for gjestene.

Agriturismo Valcrosa er en ekte vingård med nærhet til alt man kan ønske seg. Et sted man blir glad i!

Priser

I forhold til beliggenhet og standard er det meget gunstige priser på Agriturismo Valcrosa:
I mai koster 1 villa (for 4 personer) 700 euro, i juni og september er prisen 800 euro, mens i høysesong juli og august koster det 950 euro. Alt er inkludert; også velkomstfrokost til den første morgenen.

Bilder fra Agriturismo Valcroza

Send forespørsel om Agriturismo Valcroza

Fortell oss når du gjerne vil reise og om du har spesielle interesser,
så syr vi sammen et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Ved å bruke kontaktskjemaet, godtar du våre personvernregler.

Agriturismo Valcroza i Diano Castello - Liguria

...og resten av bostedene våre i hele ItaliaScroll to Top