Høstferie i Italia – festivaler og fortsatt sommer

September og oktober er en flott tid for oss nordboere i Italia. Da har temperaturen falt til under 30 grader på dagtid og under 20 om natten. Og for de badeglade er vannet både i bassenger og i sjøen fortsatt fint for oss (italienerne synes det er kaldt når det kommer under 25 grader..).

Samtidig er det en anledning til å delta i feiring og smaking av alt det som er høstet og bearbeidet. Det å bli invitert til å delta på linje med landsbybefolkningen og oppleve den ekte gleden, stoltheten og gjestfriheten er virkelig stort.

Vi har mange gode bosteder av alle kategorier i attraktive områder for en slik ferie. I dag har vi lyst til å fremheve en av våre nyeste og aller beste villa eiendommer; Casa Bassano på grensen mellom Lazio og Umbria 1 times kjøring nord for Roma.casa_bassano_by_night2_labellavita

Casa Bassano er en unik eiendom med perfekt beliggenhet for gode opplevelser – både for liten og for stor. Ikke minst barn i alle aldre har det helt supert med nærheten til dyr og med rikeelig tumleplass og det lekre bassenget. Og hvis barna har det bra så har de voksne det fint også!

Ta kontakt – så skal vi sammen komponere en opplevelsestur i høstferien:)

Italiafareren

Arild Odden er daglig leder for La Bella Vita og lommekjent mange steder i Italia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarfeltet, godtar du våre personvernregler.

Scroll to Top